Бащата на поп звездата Христина Христова, известна като Тита, Милен

...
Бащата на поп звездата Христина Христова, известна като Тита, Милен
Коментари Харесай

Бащата на Тита се върна като шеф на НОИ-Силистра

Бащата на поп звездата Христина Христова, известна като Тита, Милен Пенчев, се завръща на работа като шеф на Националния застрахователен институт (НОИ) в Силистра, предава Флагман, базирайки се на собствен осведомен източник.

Специализираната прокуратура със свое разпореждане анулира всички ограничения по отношение на Милен Пенчев.

Пенчев от предходната година бе пуснат от ареста под гаранция против 5 хиляди лв., имаше възбрана да напуща рамките на страната, както бе отхвърлен краткотрайно от служба.

Постановлението, с което гореизброените отпадат, е от 14 септември. Управителят на Национален осигурителен институт Ивайло Иванов е издал заповед, с която възвръща Пенчев на поста. Документът е от 28 септември.

Милен Пенчев сега е в 15-дневен отпуск, след което още веднъж ще седне на директорския стол.

Той бе задържан с още 10 души предходната година при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП и полицията в Силистра.

Обвинението към арестуваните бе за източване на пари от държавния бюджет, като са облагодетелствани хора, които са желали да получават оптималната пенсия.

Тита нито за секунда не спря да има вяра в невинността на татко си, от самото начало го поддържаше и беше до него.

Сега тя е уверена, че напълно скоро ще паднат и всички обвинявания против татко й, разясняват близки на идола на младото потомство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР