Бащата на Мъжката Библия се смятал за робовладелец на зайчетатаЗнаковата

...
Бащата на Мъжката Библия се смятал за робовладелец на зайчетатаЗнаковата
Коментари Харесай

Над 1000 жени минават през леглото на Хю Хефнър

Бащата на " Мъжката Библия " се считал за робовладелец на " зайчетата " Знаковата му копринена пижама е център на нескончаеми празненства със звезди и модели
 

" Предполагам, че съм най-успешният мъж, който познавам. Не бих си сменил мястото с никого ". Това са думи на Хю Хефнър - бащата на " Плейбой ", фенът на девойки зайчета и основател на по този начин наречената " Мъжка Библия ". А и индивидът, който твърди, че за разлика от Пикасо, който имал наследник интервал, има рус, по-рус и най-рус интервал. И който си отиде на 27 септември 2017 година, откакто взриви визията за секс и отношението към него. И около нея си докара 45 милиона $.

Хефнър е индивидът, който вкарва голите хубавици в " Playboy " и по този метод трансформира списанието в самобитна икона. Това става по времето, когато думата " бременна " е неприемлива в известна телевизионна поредност и всичко, обвързвано със секса, е самобитна стигма. Именно тогава Хю Хефнър прави самобитна гражданска война във връзка с половите връзки - той издава първия брой на списание " Playboy " с голи фотоси на екранния секссимвол Мерилин Монро (заснети години по-рано). И дава обещание в уводната публикация " комизъм, изисканост и пикантност ".

Playboy скоро се трансформира в неразрешен плод за младежи и библия за мъже с време и пари, настроени за " предписваните " от списанието вечери с приглушена светлина, тежки напитки, лек джаз, дълбоки размишления и още по-дълбоки стремежи.Хефнър, по думите на " Лос Анджелис таймс ", се трансформира в " жизнерадостния кръстник " на три генерации американски мъже, обявявайки се против половото двуличие и проповядвайки полова чудатост, която в реалност доста от читателите му не одобряват.През леглото му са минали над 1000 дами.Хю Хефнър се трансформира в знак на метода на живот, който води. Десетилетия наред, с лула в ръка и със знаковата си копринена пижама, той е центърът на нескончаеми празненства със звезди и модели на Playboy. Успява да подписа три брака, все с дами, които сякаш по нищо не се отличават от зайчетата в списанието. Парадоксът е, че първата е неговата колежанска обич Милдред. Тя евентуално е и повода той да направи завой във връзка с любовните взаимоотношения, защото изневерява на Хю с негов непосредствен другар. Както и да го е приел Хефнър, разводът отваря порти за доста нови благоприятни условия - имало е интервали, в които той е поддържал връзка с по седем дами по едно и също време. След като му омръзва от фамилни кавги и бебешки рев /по това време към този момент има две деца/, Хефнър тегли 7000 $ заем и дава живот на третото отроче - Playboy. То най-малко не плаче. А и печели за другите две.

Въпреки че е обект на остри рецензии, за по-освободените списанието е същинско прелъщение. През годините за него са театралничили известни дами като Дрю Баримор, Фара Фосет, Кейт Мос, Памела Андерсън, Мадона, Шарън Стоун, Наоми Кембъл, Линдзи Лоън.В същото време дамите, които са били " зайчета " в неговото имение, споделят потресаващи детайлности за интервала, в който са живели там. За да устоят това, което Хефнър е претендирал от тях, те се отдавали на алкохол и марихуана. Критикувал ги е, когато слагали прекомерно блестящо червило.

Всеки четвъртък трябвало да им заплаща по 1000 $, както е заречен, само че преди този момент ги подлагал на анализ за външния им тип и държанието. Режел от парите, в случай че са качили килограми. Като цяло Хю се е считал за робовладелецът на " зайчетата " и имал правото във всеки миг да изиска каквото и да било от тях. Свободата им била лимитирана до такава степен, че да имат вечерен час - в случай че не се приберат до 21 часа, стига да не са на ваучър с него, следвали санкции. Свалял от парите им, в случай че папараци са ги снимали пияни в по-късни часове.  Хю Хефнър си отива на 91 години в една от многочислените си копринени пижами,  заобиколен от околните, или най-малко по този начин написа в прескомюникето за неговата гибел. Още приживе обаче той си купува гробно място до гроба на Мерилин Монро. Цената е 75 хиляди щатски $, само че пък по този начин Хефнър сбъдва мерака си да лежи наоколо до една от най-желаните и търсени руси дами в Щатите.люб
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР