Бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник е задържан. Това

...
Бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник е задържан. Това
Коментари Харесай

Доброволци взривиха мрежата: Бащата на Сашко е задържан и отведен в полицията за…

Бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник е арестуван. Това настояват доброволците в групата Zello, направена за съгласуване на дейностите по издирването му. Информацията все още не е доказана от органите на реда.

Припомняме, че Сашко изчезна в петък на 11 ноември и оттогава от него няма никаква диря.

Доброволците си споделят, че индивидът е задържан преди повече от час, а една от аргументите, най-малко съгласно тях, е че нотариусът разигравал съществено служителите на реда. По-рано през днешния ден и различен непринуден, член на студентска организация, показа че таткото много постоянно сменя версиите си даже за това с какво е облечено детето, а хората би трябвало да търсят най-много лице, тъй като останалото не е постоянно.

Някои от хората на терен признават, че са видели полицейски патрули, които като че ли ескортират бус, в който може би има човек. Валят и догатки, че най-вероятно таткото на Сашко към този момент ще бъде изправен пред полиграф – нещо, което не е станало през миналите дни.

Друга доброволка пък съобщи, че се е свързала с полицията и от там са отрекли пред нея бащата на детето да е бил отвеждан или арестуван.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР