Баща ви винаги ми е бил пример за почтеност. За

...
Баща ви винаги ми е бил пример за почтеност. За
Коментари Харесай

Марешки-син: Баща ми е пример за почтеност и трудолюбие

„ Баща ви постоянно ми е бил образец за честност. За четири години в Народното събрание не се забърка в никакви корупционни схеми и знам, че по този начин ще бъде и в идващото национално заседание. Той ми е образец и за усърдие ”, показа в предаването „ Тази събота и неделя ” по БТВ Веселин Марешки- наследник. Той приказва четири езика, приключил е с отличие един от най-престижните университети във Англия със компетентност бизнес и финанси – Regent University, по обменна стратегия е следвал и една година в Московския държавен университет. Но е избрал да не остава в чужбина, а да се върне и да се развива в България. Женен е, има щерка.

На въпрос дали ще влезе и той в политиката, синът на водача на ВОЛЯ отговори, че хората в Патриотичната коалиция са  постигнали доста повече от него, имат повече опит и че преди да направи такава крачка, би трябвало още да се учи. Веселин-младши сподели, че продължава да надгражда образованието си с разнообразни специализации и че работи в фамилния бизнес. Той дори издаде, че заплатата му е като на всички начинаещи чиновници и според от резултатите, които демонстрира, получава като тях бонуси.

„ Много деца на богати и известни родители се спускат по наклона с опиати, алкохол,
хазарт.  Ние със брачната половинка ми, най-много тя, тъй като аз работех по 24 часа, с цел да изградя бизнеса, сме научили децата ни на труд, здравословен живот, спорт, да са любознателни, само че най-много положителни хора ”, сподели Веселин Марешки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР