Баща съм на три деца, които искам да отгледам в

...
Баща съм на три деца, които искам да отгледам в
Коментари Харесай

Даниел Лорел посочи приоритет на Продължаваме промяната

" Баща съм на три деца, които желая да отгледам в богата и просперираща страна. Завършил съм в Израел, там съм почнал кариерата си. Това е първата партия, в която вземам участие като основател. преди този момент бях член в " Да, България ". Нейната идея е за правосъдна промяна. Приблизително дружно напуснах с Кирил Петков Демократична България ".

Това съобщи Даниел Лорер пред БТВ.Той отхвърли със брачната половинка си Виолета Лорер да са били в спор на ползи. Припомняме, че тя беше зам.-министър на финансите, а брачният партньор ѝ - консултант на Кирил Петков.

" Фондът, който управлявах дружно с моите сътрудници, е основан през 2018 година Нито моята брачна половинка, нито господин Петков и господин Василев имат общо с неговото основаване, нито с нашето избиране за ръководещи на този фонд. Процедурата се ръководи от Европейския капиталов фонд и българската администрация не взе участие в нея ", изясни още Лорер.По думите му Фондът на фондовете няма нищо общо с програмата " Джеръми ", където неговият фонд съществува.

В ефира на bTV едно от лицата на партията на дуото от " Харвард " заприказва за целите на групировката. Един от главните е в секторите правораздаване и стопанска система. Според Лорер гарантирането на ефикасни механизми за надзор ще обезпечат и здравословна среда за развиване на българския бизнес. " Амбицията ни е да работим с хора и от ляво, и от дясно. Представители на разнообразни партии, които споделят възгледите ни. за ГЕРБ и Движение за права и свободи въпросът е комплициран. Пред тях има доста тежки избори. Движение за права и свободи би трябвало да кажат одобряват ли глобите по " Магнитски ". Тяхната позиция дава отговор на въпроса. Проблемът с ГЕРБ е същият - одобряват ли, че това, което се е случвало през последните години, е проблематично ", уточни още Лорер.

Даниел Лорер съобщи, че било доста мъчно да напусне сполучливия си бизнес и по-конкретно неговото ръководство. Той е подготвен да покаже банковите си сметки, макар че не бил задължен поради банковата загадка. " Чувствам се като част от план, в който има нулев политически инженеринг. Румен Радев не взе участие в плана ", сподели още Лорер. Според него имало хора, които вървят и от тяхно име пробват да уговарят структури на Българска социалистическа партия.

" Президентът Румен Радев сътвори служебно държавно управление. Даде му опция да работи без интервенция. Инфлацията, която се вижда в целия свят, е неизбежна и у нас. С обновения бюджет се ангажирахме пенсионерите да имат по-голяма сигурност. За ГЕРБ и Движение за права и свободи ситуацията е комплицирано, тъй като пред тях има тежки избори. Те би трябвало да кажат за " Магнитски ", за корупцията и за Делян Пеевски. Това е методът да споделим какво се е случило и да вървим напред. Ние се превърнахме в политици последните 24 часа и работим 24 часа, с цел да произведем предизборна стратегия ", сподели още Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР