Бас китаристът Димитър Ковачев-Фънки празнува рожден ден като истински актьор

...
Бас китаристът Димитър Ковачев-Фънки празнува рожден ден като истински актьор
Коментари Харесай

Фънки празнува ЧРД, къде и с кого

Бас китаристът Димитър Ковачев-Фънки чества рожден ден като същински артист - на сцена в спектакъл. На 19 януари паметният рокаджия ще гръмне шампанското преди и след следващото софийско зрелище на хасковския шлагер „ Веселата карета “. Авторският театър на известния драматург и режисьор Елин Рахнев към този момент се играе в Младежкия. Публиката там ще приветства Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов.

С ролята си на погребалния сътрудник  Разцветников – типичен лъжец, който свири на най-тънките струни в душите на хората, Фънки се вписва чудесно измежду жреците на Мелпомена. „ Изключително ми е забавно в кухнята на театъра. Страшен ваучър е. Не мога да допускам, че си партнирам с толкоз огромни артисти ", твърди Ковачев.  
-->
„ Емоциите, които носи по пътя си тази карета, са весело-тъжни. Важното е да не се тормозим от гибелта, да не се тормозим и от живота - тъй като и горе, и долу сме едни и същи. Съществуваме в огромно казино и всеки самичък избира цвета, на който да заложи. И каквото стане! “, споделя Елин Рахнев. В постановката звучи песента „ Преводачи на дъжда “ по музика на Жоро от „ Остава “, който написа и текста дружно с Рахнев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР