Бързото развитие на случая с убийството на 32 годишната Дора

...
Бързото развитие на случая с убийството на 32 годишната Дора
Коментари Харесай

Шокиращ обрат! Двама платили да бъде убита красивата Теодора на гробището, защото разваляла богати семейства

Бързото развиване на случая с убийството на 32 годишната Дора Зембери докара до нови разкрития, написа " Български вести ". 58-годишният причинител разкрива нови детайлности към закононарушението, като твърди, че е имало две лица, които са му платили да убие младата жена.

По-конкретно, той загатва двама души - един юрист и един човек на име „ Хари “, който твърди, че е бил помолен да „ надиграе “ Дора Зембери, тъй като преследва и унищожава богати фамилии. “ Дори той твърди, че са му дадени пари и плик, съдържащ фотография на 32-годишно момиче с 6000 евро. Като цяло хонорарът бил уречен на 30 000 евро.

„ През септември 2017 година отидох при прокурора да заявявам, че адресът ми се промени. По време на престоя ми в прокуратурата бях навестен от юрист, с който бях приказвал в съда и Коридалос. Той ме попита дали одобрявам опиати. Освен това ми сподели, че има работа за мен, и че в случай че се захвана с тази работа, ще мога да взема лодка и да имам законна работа. Той ме помоли да го очаквам в кафенето против Евелиндон и да седнал съм на открито, с цел да мога да управлявам мястото.

След известно време юристът дойде с различен мъж, който той ми показа като Грейс. На тази среща той ми сподели, че има работа за мен за 30 000 евро, само че трябваше да му кажа авансово дали ще го направя или не, тъй като няма да има връщане. Приех и ми сподели, че има едно момиче, което е зло и е разрушило фамилии. Той също по този начин ми сподели, че се опитал да я в профил от работа, само че не съумял, че някои от хората, които тя лови, са богати и им предизвиква проблеми.

Даде ми и 350 евро за опиати. Този следобяд в едно кафене ми даде директория, съдържаща фотографията на момичето, и 6 000 евро. Каза ми също, че момичето върви постоянно в гробището и че би трябвало да я следя, с цел да видя дали тя ще извади нещо от чантата и го скрие в до паметника на гроба. Каза ми да държа цветя и да остана неусетен. Всъщност гледах момичето в гробището, само че не видях нищо, което да се скрие в паметника. На постоянни шпации срещнах юриста, който излиза от вкъщи си, преструваше се, че че чете вестник и ми даваше хероин с амфетамин, прикрит в хартиени топчета, като твърдеше, че това ще ме направи по-силен.

В деня на случката, дойдох в гробището към 3:20. Аз се разхождах и след известно време видях чантата и разбрах, че момичето е пристигнало. Мислех, че ще взема единствено чантата и няма да нараня момичето, само че когато пробвах да и взема чантата, та ме изненада. Започнахме да дърпаме чантата в разнообразни направления. Тогава тя стартира да ме бие. Аз извадих ножа и ѝ споделих аз не желая да те нараня, желая единствено чантата. Последва битка, а след това се случиха и пострадванията. В един миг, видях че тя се държи за корема. Взех телефона ѝ и го дадох на пакистанци на Омония, както ми беше споделил юристът да постъпя.

Припомняме, че през октомври 2017 година зверско ликвидиране, осъществено по нечувано нечовечен метод, потресе цяла Гърция. Млада жена е открита убита на гробището в Атина. Закланата свиреп хубавица Теодора се е борила до последно за живота си. По ръцете й са открити голям брой пострадвания. Теодора бе нападната на гробището. За причинител на зверството се призна 58-годишният Емануил Есадзаниян-Сропидис, като задачата му е била обир.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР