Барселона мечтае за завръщането на Лионел Меси в клуба на

...
Барселона мечтае за завръщането на Лионел Меси в клуба на
Коментари Харесай

Звезди на Барселона се бунтуват заради евентуалното завръщане на Меси

Барселона мечтае за завръщането на Лионел Меси в клуба на този трансферен пазар и с цел да стане това действителност, първо би трябвало да събере 200 милиона евро, с цел да съблюдава финансовия феърплей.

Ето за какво управлението на тима пожела да разбере дали намаляването на заплатите е допустимо за реализиране на тази цел и към този момент има два отхвърли на играчи, които в допълнение усложняват обстановката в Каталуния.

" Егоистично е, само че за Аржентина е по-добре Меси да остане в ПСЖ "

Така счита легендата на аржентинския футбол Марио Кемпес

Андреас Кристенсен и Франк Кесие изключват опцията да бъдат част от институционалния проект, включващ понижаване на заплатите им, написа " Спорт ". Това е по този начин, тъй като и двамата считат, че към този момент са положили огромни финансови старания предходната година, с цел да облекат фланелката на отбора, напускайки клубовете си като свободни играчи и отхвърляйки поредност от по-добри оферти.

Причината е, че те считат, че е прекомерно рано (тъй като към момента не е предходна година от идването им в Каталуния от Челси и Милан) да получат сходни отрицателни оферти, прецизира " Труд ". Така клубът ще продължи да заплаща авансово контрактуваните суми по техните контракти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР