Барселона и Рома излизат тази вечер от 21.45 ч. в

...
Барселона и Рома излизат тази вечер от 21.45 ч. в
Коментари Харесай

Вълчи капан срещу непобедимия Барса и фактора Меси

Барселона и Рома излизат довечера от 21.45 ч. в първи четвъртфинал от Шампионската лига на „ Камп Ноу”.

Дори, в случай че съдим единствено по първия италиано-испански конфликт Ювентус – Реал и резултата в него /0:3/, незабавно би следвало да заключим: Барселона е безспорен любимец.

Каталунците са единственият непобеден тим в огромните шампионати на Стария континент, имат единствено една загуба за Купата на краля и то не решаваща /0:1 от Еспаньол и 2:0 в реванша/. Освен това те имат на своя страна големия фактор „ Лео Меси”. Аржентинецът влезе през второто полувреме против Севиля през уикенда и съумя да избави точката от 0:2 до 2:2 в самия край дружно с Луис Суарес.

Меси има известни здравословни проблеми, които му попречиха да играе в контролите на своята Аржентина, а и да стартира титуляр против севилци, само че Меси си е Меси.

Другият с проблеми в състава на каталунците – Серхио Бускетс, също не е на 100 % подготвен, само че е разполагаем на трньора Ернесто Валверде.

Рома е един от прелестно играещите тимове в Европа. Тим, който постоянно може да сервира изненада. „ Джало-росите” разчитат и на лекия спад във формата на каталунците. А и на обстоятелството, че „ вълците” не са сложени под напън от безусловно елиминиране на противника, което е годно за Барса.

Така че, дали е допустимо „ вълчият капан” да щракне изненадващо тази вечер на „ Камп Ноу”, ще разберете, в случай че следите мача с Gong.bg.

Жорди Алба не си изкриви душата: Искам Реал да загуби

Валверде: Фаворити сме, само че доказателствата са на терена

Рома пътува с Нинджата за Барселона

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР