Барселона допусна втората си грешна стъпка от началото на сезона

...
Барселона допусна втората си грешна стъпка от началото на сезона
Коментари Харесай

Барселона си тръгна само с точка от визитата си на Майорка

Барселона позволи втората си неверна стъпка от началото на сезона в Ла Лига, печелейки единствено точка при визитата си на Майорка след 2:2 на стадион " Сан Моиш ".

Домакините обаче несъмнено могат да съжаляват за този процес на срещата, защото на два пъти повеждаха в резултата, само че в последна сметка не съумяха да си тръгнат с цялостни комплект точки.

Всичко стартира още в 8-ата минута, когато Ведат Мурики изведе Майорка напред, възползвайки се от подаване на Антонио Санчес.

Гостите дадоха отговор малко преди края на първата част посредством Рафиня, който със мощен удар ниско по тревата матира противниковия пазач за 1:1.

В даденото съдията 6-минутно продължение обаче футболистите на Майорка още веднъж взеха задатък, откакто мощно изритана топка от вратаря Предраг Райкович бе отклонена с глава от Мурики към Абдон Пратс, а нападателят чукна кълбото около Марк Андре тер Щеген, правейки резултата 2:1.

Четвърт час преди края на срещата Барселона въпреки всичко стигна до точката, а в воин за отбора се трансформира младият Фермин Лопес, който от към 8-9 метра осъществя за 2:2, като за него това бе и дебютно попадение с екипа на " каталунците ".

В класирането равенството изкачи краткотрайно момчетата на Шави на върха в подреждането с актив от 17 точки, до момента в който Майорка заема 15-ата позиция с 6 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР