Барбра Страйзънд няма да позволи на възрастта да определя начина

...
Барбра Страйзънд няма да позволи на възрастта да определя начина
Коментари Харесай

През февруари тази легенда ще получи още една голяма награда

Барбра Страйзънд няма да разреши на възрастта да дефинира метода й на обличане. 

81-годишната актриса, певица и бизнесдама показа в скорошно изявление за New York Times, че хората би трябвало да се обличат както си желаят и да показват себе си посредством облеклата, вместо да се тормозят от хорското мнение. Тя е безапелационна, че себеизразяването няма нищо общо с възрастта и разкри, че в ранните години на кариерата си се е тормозила да покаже по-сексапилната си страна. 

" Тогава доста се притеснявах да не демонстрирам прекалено много плът, с цел да не ме подлагат на критика. Сега съм прекомерно остаряла, с цел да се интересувам от хорското мнение ", споделя Страйзънд. 

Легендарната певица повдигна завесата на десетилетната си кариера в мемоарите My Name is Barbra, които бяха пуснати на пазара през ноември. В изявление за BBC тя споделя, че се вдъхновила да напише книгата, с цел да може да опише историята си по собствен метод, а не да оставя другите да я преразказват вместо нея, написа tialoto. 

" Това беше единственият метод да поема надзор над живота си. Това е моето завещание. Написах моята история. Не би трябвало да върша повече изявленията по-късно ", споделя Страйзънд. 

В изявление за списание People тя споделя, че е написала мемоара си и тъй като е желала да обясни всички неясноти към персоналния си живот.  " Мисля, че с известността идва и заплахата хората да имат вяра на неприятни неща, популяризирани за теб. Една жена, която написа ревю за книгата ми, сподели, че е очаквала да прочете нещо, написано от дива, само че е била изцяло сюрпризирана. Сякаш видя същинското ми лице посредством книгата, което беше и моята цел. Исках да опиша истината ". 

Носителката на ЕГОТ ( " Еми ", " Грами ", " Оскар " и " Тони " ) ще добави още една купа към името си през този февруари. Тя ще бъде почетена с награда за изцяло творчество по време на церемонията SAG, която тази година ще се организира за 30-и следващ път. 

" Още от времето, когато седях в киното в Бруклин, си мечтаех да бъда една от актрисите, които виждах на екрана. Филмите бяха портал към свят, за който единствено си представях. Въпреки че не бях най-подходящия претендент, някакси фантазиите ми се сбъднаха. Тази премия е доста значима за мен, тъй като ми се присъжда от артисти, на които се удивлявам ", сподели Страйзънд в публично известие. 

Според описанието на наградата за изцяло творчество, тя се връчва всяка година на артист, който въпълщава в себе си най-фините идеали на актьорската специалност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР