Барабанистът на най-големия оркестър за тракийска народна музика "Канарите" Стоян

...
Барабанистът на най-големия оркестър за тракийска народна музика "Канарите" Стоян
Коментари Харесай

Бомба! Звезда на оркестър "Канарите" влиза в затвора

Барабанистът на най-големия оркестър за тракийска национална музика "Канарите " Стоян Стоев - Големия Канар отива в пандиза. Причината - дрога, оповестява.



На 29 декември Стоев седнал зад кормилото на БМВ-то си. На пловдивски бул. обаче е спрян за рутинна инспекция от екип на КАТ. Направен му е тест за опиати, който е посочил позитивен резултат. Дрогата, за която е реагирал дръг-чека била кокаин.


Стоян Стоев - Големия Канар

Канара бил отведен в ареста за 24 часа. След това се сдобил с обвиняване, а през днешния ден бе изправен на съд.

Бързото произвеждане в Районен съд започва с думите "съжалявам " от страна на Стоев. Той подписа съглашение с прокуратурата, признавайки грешката си.

Стоян Стоев бе осъден с 6 месеца затвор, при първичен общ режим. Книжката му ще бъде отнета за две години, наложена му е и санкция от 490 лв..

Това не е първата среща на музиканта с магистратите. Канара излежа присъда за владеене и разпространяване на опиати, само че от няколко години е на независимост. През 2006 година Стоев е задържан за разпространяване на опиати. Осъден е на 9,5 години от Окръжен съд, по-късно Апелативен съд понижава присъдата на 6. През 2012 година Стоян Канара напуща пандиза.

Музикантът е част от известната фолклорна група "Канарите ", учредена от неговия татко Атанас Стоев. Близък другар е на певицата Ивана.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР