Банско остава пусто за 8 декември утре. Всички резервации за

...
Банско остава пусто за 8 декември утре. Всички резервации за
Коментари Харесай

8 декември в Банско? Хиляди студенти няма да ходят

Банско остава пусто за 8 декември на следващия ден. Всички резервации за Студентския празник в Банско бяха отказани, съобщи шефът на хотел в курорта Тина Иванова в ефира на Българска национална телевизия. Повечето места за настаняване и заведения остават затворени и през декември поради наредбите на здравния министър проф. Костадин Ангелов.

 

По думите й вярата на хотелиери остават идните коледни и новогодишни празници, когато основни  гости се чака да бъдат български туристи. От сектора пък дават обещание да пуснат много по-ниски цени, за привлекат повече клиенти. 

„ В Банско се съблюдават всички ограничения за сигурност, обстановката е спокойна, безапелационен е кметът на града Иван Кадев, като добави, че през последните 2-3 дни даже няма новорегистрирани инфектирани, съобщи организация „ Монитор ”.

Освен в Банско бъдещите висшисти обичайно се събират още във Велико Търново и Арбанаси.  Тази година обаче фамозните механи и заведения в и към старопрестолната столица са затворени. Алтернативата, която избират част от младежките компании, са къщите за посетители в района.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР