Банката предлага на своите бизнес клиенти-фрийлансърипълен продуктов портфейл от кредитни

...
Банката предлага на своите бизнес клиенти-фрийлансърипълен продуктов портфейл от кредитни
Коментари Харесай

ОББ подкрепя с бизнес кредити лицата на свободна практика

Банката предлага на своите бизнес клиенти-фрийлансърипълен продуктов портфейл от кредитни принадлежности
Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC,предлага особено създадени артикули за лица, упражняващи свободна специалност. за експерти - физически лица или регистрирани от тях ЕТ/дружества включват заем за оборотни средства с гаранционни принадлежности, капиталови заеми и овърдрафт.

се отпуска при облекчени условия за обезпеченост при потребление на гаранционни принадлежности. Бизнес клиентите имат опция да получат висок размер на финансиране без материално поръчителство до 150 000 лева Други преимущества, които предлага продуктът, са бърза процедура по утвърждение, без да е належащо показване на разходо-оправдателни документи за асимилиране, конкурентни ценови условия и нескончаем период на погасяване.

бизнес клиентите на свободна процедура могат да се възползват от дълъг период на заема за покупка, строителство и ремонт на неподвижен парцел. Експертната оценка на обезпечението при покупка на движими активи е безвъзмездна и клиентите получават опция за прилагане на Данък добавена стойност кредитна линия.

В допълнение банката предлага пакетни стратегии за сливане на употребявани платежни банкови услуги и усъвършенстване разноските за такси и комисионни.В композиция с новаторската услуга ОББ „ Видео банкер “ клиентите получават удобството за среща в действително време с специалисти на банката, без значение от тяхната раздалеченост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР