Банката предлага изгодно финансово решение не само за тези, които

...
Банката предлага изгодно финансово решение не само за тези, които
Коментари Харесай

БАКБ с различно предложение за сметка за заплата


Банката предлага преференциално финансово решение освен за тези, които получават най-малък приход, само че и за  всички, които получават регулярна работна заплата. Специалният артикул „ Чиста сметка “ е разплащателна сметка по която клиентите могат да получават месечната си заплата, бонуси, приходи от наеми, възнаграждения, авторски права  или други доходи и да употребяват чистата сума от тях, без да заплащат банкови такси. Единственото изискване потребителят да има месечни приходи по сметката от най-малко 500 лв. и да употребява дебитна карта VISA.

Откриването и обслужването на ЧИСТА СМЕТКА е изцяло гратис . Активирането, издаването и  поддръжката на дебитната карта към нея също са без такси. Без такси с картата могат безкрайно да се теглят пари от всички банкомати в страната, а когато изтече валидността на картата, промяната й също няма да коства на притежателя спомагателна сума. БАКБ не удържа такси и при заплащане на артикули и услуги на търговци в страната и в чужбина, без значение дали трансакцията е на ПОС терминал или през интернет.
-->
Откриването на ЧИСТА СМЕТКА става напълно онлайн , когато и да е на денонощието, посредством платформата . В  няколко лесни стъпки всеки нов клиент може да открие сметка с дебитна карта без нужда от посещаване в банков офис. Тези, които избират персонално да контактуват със чиновници на банката, могат да посетят най-близкия за тях офис и да открият своята сметка, с цел да получават приходите си чисти, като икономисват от такси за обслужване за безграничен интервал от време.

ЧИСТА СМЕТКА носи рентабилност за спестяванията ви. Лихвата по разплащателна сметка „ Чиста сметка “ е нарастваща  и зависи от размера на средствата по нея. Сметката се  олихвява в края на всяко календарно тримесечие и клиентите освен употребяват чистата сума от своите доходи, само че получават спомагателна рентабилност за наличните средства.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР