Бандити от Украйна, които са били задържани от властите на

...
Бандити от Украйна, които са били задържани от властите на
Коментари Харесай

По искане на Киев: Пращаме бандити, за да се бият на фронта?

Бандити от Украйна, които са били арестувани от управляващите на територията на Европейския съюз за разнообразни закононарушения, да бъдат връщани назад, с цел да се бият на фронта. Това предлага народен представител. Сред първите в листата от страна на България са апаши като домовите крадци Руслан и Денис, от които преди година пропищя Бургас и цялото Южно Черноморие, предава Телеграф.
Списъкът с престъпни нарушители у нас, пристигнали от размирната някогашна руска република, е много дълъг.
Обири
Освен Руслан Дубровски и Денис Шейтанов, измежду нашумелите домови крадци са още триото Володимир Бурковский, Олесандр Буряк и Дмитро Друз. Бандата им правя в края на предишното лято и бе разрушена при спецакция на полицията в Бургас. Има и още няколко такива банди от украинци, които са профилирани в обирите на жилища, разбиването на банкомати и кражбите на движимости и елементи от коли. Действат най-вече по Черноморието, основно Бургас и Варна, признават от Министерство на вътрешните работи. Предложението е наказани нарушители от Украйна да се пращат на фронта.
Основания
Практиката не е казус, към този момент от страна на Полша има случаи на екстрадирани украински мъже, уличени в закононарушения. Екстрадицията се взема решение от съдилищата и се прави по искане на украинската прокуратура. Полша и други страни от Европейски Съюз може да бъдат залети от украински претенции за връщането в Украйна на мъжете на мобилизационна възраст, напуснали страната си благодарение на подкупи. Такива учредения стартира и водачът на
„ Слуга на народа “ Давид Арахамия, който преди ден заяви, че Върховната Рада създава механизъм, който ще разреши екстрадицията от Европейски Съюз на млади мъже, годни за военна работа. Според данни на Граничната стража на Полша, предоставени за локалното издание „ Жечпостполита “, от 24 февруари 2022 година до 31 август в Полша са влезнали 2,87 милиона мъже от Украйна на възраст от 18 до 60 години, назад са се върнали 2,8 милиона.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР