Българското правителство има амбицията да работи едновременно по трите проекта

...
Българското правителство има амбицията да работи едновременно по трите проекта
Коментари Харесай

Каракачанов: Правителството има амбицията да работи едновременно по трите проекта за модернизация на армията

Българското държавно управление има упоритостта да работи по едно и също време по трите плана за рационализация на армията – за сухопътните, за военновъздушните и за военноморските сили. Това разгласи министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила при откриването на Българо-американски конгрес на отбранителната промишленост.

На събитието в Централния боен клуб участва посланикът на Съединени американски щати у нас Ерик Рубин.

Във форума ще вземат участие американски и български компании с интерес за индустриално съдействие и вложения, както и представители на български механически университети и отбранителни центрове, за партньорство в научно-изследователската активност.

По време на визитата на американската делегация в четвъртък министърът на защитата Красимир Каракачанов заприказва, че е допустимо България да търси оферти за закупуване на изтребител Ф-18 за Българските военновъздушни сили. Колкото повече предложения, толкоз по-добре, сподели военният министър, представен от Българска телеграфна агенция.

Съорганизатори на форума са Министерството на защитата и американската Централноевропейска бизнес асоциация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР