Българският волейболен национал Мартин Атанасов и неговият клубен отбор Зираатбанк

...
Българският волейболен национал Мартин Атанасов и неговият клубен отбор Зираатбанк
Коментари Харесай

Мартин Атанасов и Зираатбанк с поражение във волейболната Шампионска лига

Българският волейболен национал Мартин Атанасов и неговият клубен тим Зираатбанк позволиха трета загуба в груповата фаза на Шампионската лига, откакто отстъпиха с 1:3 (17:25, 25:19, 17:25, 17:25) като посетители на италианския Перуджа.

Само няколко дни, откакто победиха със международната клубна купа в Бразилия волейболистите на Периджа придвижиха формата си и на европейската сцена, а триумфът за тях беше четвърти следващ в групите на най-престижния европейски клубен шампионат.

Освен това успеха подсигурява и на бронзовия медалист от последното издание на конкуренцията продължение към идната фаза, като победа в идващия кръг ще подсигурява на италианския клуб и място на четвъртфиналите, до момента в който вторият и вероятно третият в крайното нареждане ще би трябвало да преминат през плейофите.

Много мощен дуел през вчерашния ден вечерта в Перуджа изигра Хесус Ерера, който стана най-резултатен за спечелилите с 20 точки, до момента в който за гостите от Турция Вутер. Тер Маат приключи с 15. Българинът Мартин Атанасов пък се регистрира с 5 пункта за Зираатбанк.

В класирането водач е състава на Перуджа с 12 точки, следван от словенския Любляна със 7 и немския Пауърволейс Дюрен с 3 пункта. За момента волейболистите на Зираатбанк са на последното място със единствено 2 точки.

В различен дуел от през вчерашния ден италианският Тренто без своя капитан Матей Казийски в състава си надигра елементарно с 3:0 (25:17, 25:15, 25:17) вкъщи чешкия Карловарско.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР