Българският тенисист Янаки Милев призна, че не използвал достатъчно добре

...
Българският тенисист Янаки Милев призна, че не използвал достатъчно добре
Коментари Харесай

Янаки Милев пред БНТ: Имаше напрежение, малко не ми достигна

Българският тенисист Янаки Милев призна, че не употребявал задоволително добре възможностите си в

За 19-годишния Милев това бе дебют за България в конкуренцията, като самият той не скри, че това му е оказало известно напрежение.

" Имаше много напрежение. Опитах се да го овладея, само че той е много добър състезател. Малко не ми доближи. Не сервирах добре и в първия, и във втория сет и той се възползва от възможностите си. Аз не съумях да го направя и по тази причина изгубих сета, а по-късно и мача ", стартира Милев в изявление за Българска национална телевизия.

" Понякога търсех риска, защото в противоположен случай той ще ме нападна. Имаше моменти, в които рискувах втория сервис и поради това направих и някои двойни неточности, само че това ми беше задачата ", продължи още той.

Младият български играч благодари още на публиката по трибуните за поддръжката и изрази вяра, че на следващия ден нашият тима ще има сили да стигне до цялостния поврат в конфликта и да отстрани Казахстан, макар че към този момент изостава с 0-2 победи.

" Труден дебют, само че едно положително начало. Благодаря на тима и на капитана за опцията да играя. Атмосферата в действителност е неповторима, усещах се вкъщи. Благодаря за поддръжката и се надявам на следващия ден да имаме късмет да обърнем дуела ", приключи Янаки Милев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР