Българският тенисист Димитър Кузманов се класира за втория кръг на

...
Българският тенисист Димитър Кузманов се класира за втория кръг на
Коментари Харесай

Димитър Кузманов елиминира Корентен Муте на старта на Чалънджър в Малага

Българският тенисист Димитър Кузманов се класира за втория кръг на шампионата на твърди кортове от сериите " Чалънджър " в Малага, Испания с награден фонд 125 000 $.

Националът на България за Купа " Дейвис " победи с 6:2, 2:6, 7:6(5) №119 в международната класация Корентен Муте от Франция в доста оспорван дуел, траял 2 часа и 54 минути.

В решителната трета част Мико сподели страховит темперамент, защото съумя да се върне от закъснение от 2:4 гейма, а след това в тайбрек завоюва четири следващи разигравания след 3-5 точки, с цел да стигне до крайния триумф.

Победата обезпечи на нашето момче 11 точки за международната класация, а в спор за място на четвъртфиналите Димитър Кузманов ще играе против спечелилия от мача сред №3 в схемата Бернабе Сапата-Мирайес от Испания и Флавио Коболи от Италия.

Утре, своето присъединяване в конкуренцията ще започва и другият българин в главната скица - Адриан Андреев, който в първия кръг ще срещне петия подложен и някогашен №17 в света Алберт Рамос Виньолас от Испания.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР