Българският шампион Лудогорец ще премери сили с нидерландския гранд Аякс

...
Българският шампион Лудогорец ще премери сили с нидерландския гранд Аякс
Коментари Харесай

Лудогорец ще премери сили с европейския гранд Аякс

Българският първенец Лудогорец ще премери сили с нидерландския гранд Аякс довечера от 21:00 часа българско време. " Орлите " посрещат четирикратния първенец на Европа на " Хювефарма Арена " в Разград в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа.


Тимът на Ивайло Петев претърпя отчаяние във втория кръг на квалификациите на Шампионската лига, когато загуби от словенския Олимпия Любляна след трагичен реванш. Преди това в първия кръг Лудогорец се оправи с първенеца на Косово Балкани. Загубата от Олимпия изпрати отбора в третия кръг на квалификациите в Лига Европа, където Лудогорец загуби първия си мач против Астана в Казахстан, само че сподели класата си в реванша, извоюван с 5:1. Така разградчани получиха късмет да играят с Аякс и в същото време си осигуриха присъединяване най-малкото в групите на Лигата на конференциите, където ще попадне тимът при загуба от нидерландците.

" Ние ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и в света. Това е тим, който е дал доста играчи в целия свят. За нас е благополучие, че имаме опция да премерим сили с тях “, сподели треньорът на Лудогорец Ивайло Петев преди дуела. „ Нашите момчета са подготвени, имам вяра им на 100%. Имаме добър климат и всеки, който вземе присъединяване, ще даде максимума от себе си. Най-важното е да играем като тим и сплотено. Да, от време на време позволяваме и неточности, само че ние знаем нашите проблеми и работим върху тях, с цел да не се повтарят. Очаква ни огромно представление и се надявам да покажем добър футбол и добра игра “, продължи Петев.

Петев добави, че няма проблеми с контузени футболисти и че клубът е получил удостоверение от УЕФА, че ще може да употребява Клод Гонсалвеш, за който се очакваше да бъде осъден, само че това няма да е по този начин поради промени в разпоредбите на Европейската централа. „ Горд съм да играя против тим като Аякс. Надявам се да имаме ден и това да бъде нашият миг, тъй като желаеме да играем в Лига Европа. Трябва да останем спокойни и да нямаме прекомерно доста страсти. Нека мислим за мача и да се придържаме към проекта и това, което споделя треньорът “, съобщи звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР