Българският шампион Лудогорец представи официално по нестандартен начин новото си

...
Българският шампион Лудогорец представи официално по нестандартен начин новото си
Коментари Харесай

Вижте как Лудогорец представи заместника на Десподов

Българският първенец Лудогорец показа публично по ексцентричен метод новото си попълнение Мунир Шуиар.

24-годишният французин е предназначен да размени национала Кирил Десподов, който бе продаден на гръцкия ПАОК, като взе и неговия номер – 11.

Юношата на Ланс беше показан от „ орлите “ много автентично – те разгласиха особено видео, на което се виждат емблемите и знамената на тимовете, против които разградчани са се изправяли в европейските клубни шампионати, в това число Реал (Мадрид), ПСЖ и Ливърпул.

След това ситуацията се придвижва в съблекалнята, където Шуаир поставя фланелката и излиза на терена на „ Хювефарма Арена “, където декларира: „ Хайде, Лудогорец! “.

24-годишният Мунир прекара сезон 2022/2023 в турската Суперлига, където се състезава за тимовете на Истанбул Башакшехир и Касъмпаша и се регистрира с 46 дуела, 4 гола и 10 асистенции. Също по този начин, в шампионата Лига на Конференциите новото крило на Лудогорец е записал 6 мача и 1 асистенция през миналия сезон.  В кариерата на Мунир се открояват още 43 дуела във френската топ дивизия Лига 1 с екипа на Дижон ФКО, в които съумява да означи 4 гола и да даде 2 асистенции.

Шуиар е шестото ново попълнение на Лудогорец през летния трансферен прозорец. Преди него в тима бяха привлечени поредно Марсел Хайстер, Сон, Квадво Дуа, Руан Круз и Сонко Сундберг.

Днес Мунир бе посрещнат от треньора Ивайло Петев въз основата на „ орлите “ и показан с екипа с номер 11, след което се срещна с новите си съотборници и организира първа подготовка с Лудогорец.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР