Българският шампион Лудогорец информира феновете на тима относно организацията и

...
Българският шампион Лудогорец информира феновете на тима относно организацията и
Коментари Харесай

Лудогорец обяви организация и мерки за сигурност преди мача с Динамо Загреб

Българският първенец Лудогорец осведоми почитателите на отбора по отношение на организацията и ограниченията за сигурност преди първия мач с Динамо Загреб от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Мачът е във вторник от 20:45 часа на „ Хювефарма Арена “.

Ето какво написаха „ орлите “ във „ Фейсбук “:

ПФК Лудогорец уведомява всички почитатели, които ще гледат онлайн първия мач от III прелиминарен кръг на Шампионската лига против първенеца на Хърватия Динамо Загреб във вторник (2 август) от 20,45 ч., че същия ден стадион "Хювефарма Арена " отваря порти в 18,45 ч. Клубът припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица "Васил Левски ". Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а на следващия ден (2 август) от 10,00 ч. до началото на мача. От съображения за сигурност онлайн билети за Лудогорец - Динамо (Загреб) не се продават.

Клубът настоятелно приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропускателния режим.

Лудогорец оповестява, че на "Хювефарма Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.



Феновете на Динамо Загреб ще бъдат настанени в бранш "Гости ". Привърженици с атрибути на гостуващия отбор няма да бъдат допускати в секторите с почитатели на домакините.

ПФК Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com

ОДМВР – Разград оповестява, че по отношение на мача против Динамо на 2 август от 19.00 часа няма да бъдат допускани коли по улиците „ Васил Левски “ от кръстовището с бул. “Княз Борис “ до ул. “Гаврил Кръстевич “, “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен бул..

Феновете от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „ Централ” и на Товарна пиаца по улица „ Странджа”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР