Българският състезател по ски алпийски дисциплини Алберт Попов става новото

...
Българският състезател по ски алпийски дисциплини Алберт Попов става новото
Коментари Харесай

Алберт Попов става лице на зимния ни туризъм

Българският играч по ски алпийски дисциплини Алберт Попов става новото лице на зимния ни туризъм и алегоричен дипломат на дестинация и бранд България. След историческата победа, която завоюва 25-годишната вяра на българския спорт, той към този момент е притежател и на още едно отличие - Златна роза. То му бе връчено от служебния министър на туризма Илин Димитров.
Прочетете още
Само два дни откакто завоюва третото място в слалома от Световната купа по ски алпийски дисциплини в американския зимен център Палисейдс Тахо, Алберт Попов беше посетител в Министерството на туризма по покана на служебния министър доктор Илин Димитров. Спортистът дойде, носейки бронзовия си приз, придружаван от своя треньор Ивайло Борисов.

Министър Димитров поздрави екипа за огромния триумф. " След Вашата знакова победа, с която ни направихте горди, бихме желали да Ви включим и в гигантския слалом на туризма като наш дипломат на туризма и това върви с една специфична премия – признакът на България и на Министерството – Златната роза. Благодаря Ви доста за всичко, което направихте ". С тези думи министър Димитров се обърна към Алберт Попов, като му връчи оценката. Спортистът отговори, че приема тази чест с голямо наслаждение и изрази подготвеност да се трансформира в новото лице на зимния ни туризъм.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР