Борбата за местата на финала в най-романтичното риалити “Един за

...
Борбата за местата на финала в най-романтичното риалити “Един за
Коментари Харесай

Оспорвана борба за финалите в “Един за друг”

Борбата за местата на финала в най-романтичното риалити “Един за различен ” е в разгара си и всяка една от петте останали двойки има късмет да се класира за последната фаза на надпреварата. Второто групово тестване за седмицата донесе редица изненади и основни разбърквания във краткотрайното класиране преди решаващото предизвикателство на следващия ден вечер.
Прочетете още
Влюбените участници трябваше да показват отлична работа в екип, добра съгласуваност, съвършен баланс и инженерна мисъл. Всяка една от двойките имаше за задача да построи сал във формата на сърце, посредством който да се добере до частите на пъзела на любовта. Трите най-бързи времена донесоха на своите притежатели нови забележителни суми, които бяха добавени към фамилното благосъстояние.

Най-бързо с тестването се оправиха инфлуенсърката София и брачният партньор ѝ Тихомир, които приключиха трасето за под 20 минути и завоюваха сумата от 5000 лева На второ и трето място приключиха младите адвокати Елизабет и Йордан и занимателните перничани Михаела и Венцислав, които прибавиха сумите от надлежно 4000 лева и 3000 лева към своите седмични бюджети. Най-бавни по време в регатата на любовта бяха любимците на публиката Петър и Галена, които се задържаха във водата съвсем 30 минути. Брокерът Светослав и брачната половинка му Сияна пък финишираха предпоследни след поредност от неразбирателства както измежду вълните, по този начин и на сушата, само че продължиха да окупират последното място във краткотрайното класиране със седмичен бюджет от 0 лв., поставяйки под съществено подозрение бъдещето си в сантименталната конкуренция. 

Утре във Вилата на любовта следва и последното тестване преди финалите, а волята, издръжливостта и еластичността на всички участници, ще бъдат изпитани до краен лимит.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР