Българският продуцент Станислав Милчев Вълев, известен като STANI, дава силна

...
Българският продуцент Станислав Милчев Вълев, известен като STANI, дава силна
Коментари Харесай

Бг продуцент със силна заявка за световен хит

Българският продуцент Станислав Милчев Вълев, прочут като STANI, дава мощна поръчка за международен шлагер с най-новия план „ Let`s Make Love “. В сингъла с вокали се включва носителката на три награди „ Грами “ Тифани Фред. Вълев работи за повторно с американската певица, след безспорния триумф на парчето „ We Like It Loud “, което е формален саундрак към „ Привличане “ – един от най-гледаните филми на всички времена в България.

„ Let`s Make Love “ се радва на мощен интерес, както в България, по този начин и в Скандинавските страни и Съединени американски щати. За броени дни парчето доближи до хиляди слушатели в платформите Spotify и YouTube. Проектът е утвърден за разпространяване и в мрежата на няколко радиа и малките екрани в Скандинавските страни.



Освен в България, STANI интензивно работи и в Дания, където живее през множеството времето в последните години. Именно там приключва две учебни заведения за звуков инженер и продуцент, като по време на следването си има опция да черпи опит от огромни експерти, измежду които и един от продуцентите на ABBA. Сред най-известните му сингли в Дания е „ Safe Beside Of You “ (All Your Love), който получи самопризнание в Gaffa – най-голямото музикално списание, популяризирано в Дания, Швеция и Норвегия.

„ Let`s Make Love “ е по музика и аранжимент на STANI, а режисьор на видеото, което е снимано в България, е Reezy Rane. Съвсем скоро следва и представянето на още един взаимен план с американска певица, която се радва на 3 милиарда слушатели в Spotify.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР