Българският PR експерт и дипломат бе преизбран за член на

...
Българският PR експерт и дипломат бе преизбран за член на
Коментари Харесай

Максим Бехар е преизбран за член на БФБЛ

Българският PR специалист и посланик бе избран отново за член на Управителния съвет на, основан благодарение на принц Чарлс. Бехар е измежду създателите на Форума и член на Борда от 1997 година, беше негов ръководител в продължение на два мандата от 2001 до 2007 година, след което заместник-председател за още два мандата.

Максим Бехар също е почетен член на БФБЛ, разгласен публично през 2007 година поради неговия извънреден принос в одобряването на Форума като водеща организация в областта на етичния бизнес и корпоративната обществена отговорност. Сега той сплотява повече от над 120 водещи български и задгранични компании и е част от Международния конгрес на бизнес водачите.

Бехар бе определен още веднъж за член на Борда по време на годишното Общо заседание на БФБЛ, на което гласоподаваха шефове на 40 водещи интернационалните компании. Делегатите на събранието бяха приветствани от ръководителя на организацията Левон Хампарцумян и изпълнителния шеф Георги Руйчев, а специфичен посетител на събитието бе посланикът на Англия у нас, доктор Роб Диксън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР