Българският полузащитник Орлин Старокин разтрогна официално своя договор с кипърския

...
Българският полузащитник Орлин Старокин разтрогна официално своя договор с кипърския
Коментари Харесай

Орлин Старокин се завръща в България?

Българският полузащитник Орлин Старокин разтрогна публично своя контракт с кипърския Еносис Паралимни. Най-вероятно юношата на ЦСКА ще продължи кариерата си в България, само че има възможност да остане и в Кипър, откакто пандемията Covid-19 бъде овладяна и се възобнови футболният живот на Острова на Афродита.

33-годишният футболист прекара съвсем две години в кипърския хайлайф, откакто игра първо за Алки, а през предишното лято мина в Еносис. " Да, към този момент съм свободен сътрудник, откакто се споразумяхме с клуба. Не е лесна тази обстановка. Тук ограниченията са по-затегнати от България, като даже има вечерен час. Не се знае по кое време ще бъде възобновен сезонът. Жена ми и щерка ми са в София, което натежа за моето решение. Ще забележим какво ще се случи. Нямам концепция дали ще играя в България или ще се върна в Кипър. Нека първо всичко се стабилизира и още веднъж можем да упражняваме и играем свободно. Със сигурност нямам никакво желание да спирам с футбола, защото се усещам добре и ми се играе. Имам сили за най-малко още два сезона на уместно нито, в случай че съм жив и здрав. Ще играя, до момента в който се усещам потребен ", показа Старокин пред Sportal.bg.

Столичанинът е играл в кариерата си още за Нафтекс, Черноморец, Левски, Иртиш (Павлодар), Локомотив (София), Динамо (Букурещ), Ботев (Пловдив), Пирин (Благоевград), Черно море и Витоша (Бистрица). Той има над 230 мача в родния хайлайф, както и 11 попадения. За Левски има 88 мача и пет гола във всички шампионати. Толкова мачове има също по този начин с екипа на " акулите " от Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР