Българският плувец Йосиф Миладинов ще премине на централизирана целогодишна подготовка

...
Българският плувец Йосиф Миладинов ще премине на централизирана целогодишна подготовка
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов преминава на централизирана подготовка заедно с националния отбор по плуване

Българският плувец Йосиф Миладинов ще премине на централизирана целогодишна подготовка дружно с останалите състезатели от националния тим, разкри самият той през днешния ден по време на конференцията в София.

В последно време финалистът на 100 метра бътерфлай от Летните олимпийски игри в Токио 2020 се готвеше в Швейцария, само че през предходната година резултатите му спаднаха и по тази причина Миладинов е решил да предприеме тази стъпка, с която се надява да се върне към най-хубавата си форма.

" Предприех голяма смяна и преминавам на целогодишна централизирана подготовка с националния тим. Целта ще бъде покриване на нормативи за Олимпийските игри в Париж. Не съм взел това решение от през днешния ден за на следващия ден, много мислих какво би трябвало да да трансформира и имам вяра, че това е вярната стъпка, с която се надявам да се върна там, където бях преди ", съобщи Миладинов.

Селекционерът на националния тим Кристиян Минковски пък приветства решението на Миладинов и разкри, че е убеден във опциите на 19-годишният играч.

" С Йосиф сме работили дълго време дружно, познавам го и съм сигурен, че в случай че продължава да се труди, ще реализира огромни триумфи ", показа Минковски.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР