Българският отбор направи много добра официална подиум тренировка преди началото

...
Българският отбор направи много добра официална подиум тренировка преди началото
Коментари Харесай

Леки неточности за българските гимнастички на подиум тренировката

Българският тим направи доста добра публична подиум подготовка преди началото на Световката купа по художествена гимнастика. Надпреварата стартира на следващия ден в 10.15 часа в " Арена Армеец " в София. Ансамбълът изигра двете си композиции с пет топки и с три обръча и два чифта бухалки. Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс позволиха грешки и в двете композиции.
 Подиум подготовка на Невяна Владинова и Катрин Тасева @@@

Невяна Владинова и Катрин Тасева извършиха и четирите си съчетания. Владинова се оправи съвсем чудесно, а Тасева имаше дребни неточности, като и двете ни грации имаха изпускане на апарат. Тренировката изгледа президентът на БФХГ Илиана Раева.
 Подиум подготовка на Невяна Владинова и Катрин Тасева @@@

Веднага след българките упражняваха рускините Александра Солдатова, Екатерина Селезньова и ансамбълът от град Санкт Петербург.
 Подиум подготовка на националният ансалбъл по художествена гимнастика @@@

По стратегия в първия ден на Световната купа в петък дамите ще играят с обръч и топка. Катрин Тасева е в първия поток, който стартира от 10.30 часа и играе първо с топка, а Невяна Владинова - в третия от 15.05 часа и първото й комбиниране е с топка. Ансамблите играят в петък съчетанията с пет топки, а българските грации са във втория поток от 18.05 часа със стартов номер 3. ФОТОГАЛЕРИЯ на ансамбъла ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Невяна Владинова и Катрин Тасева ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР