Българският национален отбор по волейбол за мъже спечели и втората

...
Българският национален отбор по волейбол за мъже спечели и втората
Коментари Харесай

България надви категорично Белгия във втората контрола между двата тима преди Евроволей 2023

Българският народен тим по волейбол за мъже завоюва и втората си контрола против отбора на Белгия, която се изигра в Двореца на културата и спорта във Варна и е част от подготовката и на двата отбора за присъединяване на Евроволей 2023.

За разлика от трагичния си триумф от преди няколко дни, когато, през днешния ден волейболистите на Пламен Константинов бяха доста по-категорични и завоюваха всичките четири гейма, които се изиграха за крайното 4:0 (25:22, 25:18, 25:18, 25:19).

Селекционерът на " лъвовете " употребява съвсем всички налични играчи в инспекцията като се изключи капитана Цветан Соколов, който получи отмора.

Така, като най-резултатен контролата приключи Александър Николов с 15 точки, Мартин Атанасов осъществя 12, а Денис Карягин и Илия Петков с по 10.

За Белгия Фере Регерс завърши с 18 пункта, откакто остана на игрището във всички четири елементи.

Припомняме ви, че България е един от домакините на идното европейско състезание, като " трикольорите " откриват присъединяване си Евроволей 2023 във Варна с мач против Испания на 29 август. Останалите ни противници в групата са Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички дуели са с начален час 20:30 българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР