Българският национален отбор по футбол завърши наравно 1:1 като гост

...
Българският национален отбор по футбол завърши наравно 1:1 като гост
Коментари Харесай

България се провали и срещу Гибралтар

Българският народен тим по футбол приключи наедно 1:1 като посетител на Гибралтар в среща от шампионата Лига на нациите и по този метод не съумяха да завоюват в седми следващ дуел.

На " Виктория Стейдиъм " в Гибралтар " лъвовете ", водени от краткотрайния ментор Георги Иванов сътвориха прекомерно малко шансове за гол и въпреки да поведоха в резултата в края на първото полувреме позволиха домакините да стигнат до точката след почивката.

Георги Минчев беше прецизен за нашия отбор в добавеното време на първата част, засичайки с глава съвършено центриране на капитана в този мач Георги Миланов.

Скоро след почивката обаче Гибралтар можеше да стигне до изравнително попадение посредством Джулиан Валарино, само че за благополучие неговият удар от близка отдалеченост беше отразен с крайник от стража Светослав Вуцов.

За страдание, след час игра домакините получиха право да изпълнят дузпа, откакто системата ВАР подсказа на основния арбитър, че Илиян Стефанов е играл с ръка в наказателното поле. Зад топката застана Лиъм Лоукър и не сбърка, изравнявайки резултата.

В последните 20 минути от срещата в игра за " лъвовете " се появиха Кирил Десподов, Тодор Неделев и Атанас Илиев, само че даже те не съумяха да оказват помощ на нашия тим да стигне до триумфа.

Най-чистото състояние се откри пред създателя на първия гол Минчев надълбоко в добавеното време на срещата, само че ударът бе париран от стража на Гибралтар и по този начин мачът приключи без победител.

В класирането България заема 3-та позиция с две точки от три мача, а зад нас е само днешният ни противник, за който това беше първа точка в шампионата.

Следващият мач на " лъвовете " е след три дни в Тбилиси против водача в подреждането Грузия, който през днешния ден надигра с 3:0 като посетител Северна Македония.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР