Българският национален отбор по футбол се събра за началото на

...
Българският национален отбор по футбол се събра за началото на
Коментари Харесай

Недялков тренира, но болките в петата остават

Българският народен тим по футбол се събра за началото на Европейските квалификации. Лагерът в Разград стартира без изчезнали играчи, а също по този начин и без проблеми с контузени футболисти.

Единственият състезател, който е под въпрос за мачовете с Черна гора и Унгария е Антон Недялков. Капитанът на Лудогорец има инфектиране на костта на петата, само че е с тима. Недялков направи през днешния ден самостоятелно занятие отвън главната група, след което се отдели с лекаря и рехабилитаторите.
 Нови проблеми за Младен Кръстаич Нови проблеми за Младен Кръстаич
Няма изясненост за момента дали контузията на опитния защитник ще му разреши да се включи в тима на по-късен стадий, само че самият състезател е изразил желанието си да се направи всичко допустимо, с цел да бъде на линия най-малко за единия от двата мача.

По-рано през днешния ден се появи информация, че 29-годишният бранител ще се отдръпна от тима и ще стартира лекуване в Разград, само че въпреки всичко се причисли към заниманията на националите.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Първият мач на България в квалификациите за Евро 2024 е на 24 март (петък) от 19:00. Два дни по-късно е гостуването против Унгария.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР