Българският национал Ивелин Попов попадна в идеалния отбор на сайта

...
Българският национал Ивелин Попов попадна в идеалния отбор на сайта
Коментари Харесай

Ивелин Попов попадна в идеалния отбор в Русия

Българският национал Ивелин Попов попадна в идеалния тим на уеб страницата championat.com за 21-ия кръг в съветската Премиер лига. 30-годишният футболист се показа на доста мощно равнище още в дебюта за новия си отбор Рубин и означи гол за равенството 1:1 с Анжи, напомня "Sportal ".

"При Курбан Бердиев Попов получава по-свободна роля в средата на терена. Неговата задача е да търси свободните пространства в защитата на противника. Вече си проличава отличното съгласие сред него и Сердар Азмун. Двамата непрекъснато си разменят местата и точно по този начин падна голът против Анжи. Попов е извънредно потребен в центъра на терена. Той успяваше доста сполучливо да се движи сред линиите на Анжи и организираше офанзивите на Рубин. Той можеше да вкара и още един гол, в случай че не беше неприятния пас на Подберьозкин ", написа в материала на изданието.

В идеалния състав за кръга попадат още треньорът на Краснодар Игор Шалимов, както и играчите Михаил Левашов (Арсенал), Константин Кучаев (ЦСКА Москва), Андреас Гранквист (Краснодар), Николай Зайцев (Амкар), Владислав Игнатиев (Локомотив), Роман Зобнин (Спартак), Павел Могилевец (Рубин), Резиуан Мирзов (Тосно), Павел Мамаев (Краснодар) и Фьодор Смолов (Краснодар).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР