Българският национал Ивелин Попов получи ново признание за добрите си

...
Българският национал Ивелин Попов получи ново признание за добрите си
Коментари Харесай

Ивелин Попов попадна в идеалния отбор в Русия

Българският национал Ивелин Попов получи ново самопризнание за положителните си изяви в Русия. Халфът на " Спартак " (Москва) попадна в идеалния тим на втория кръг на Премиер лигата. През предишния уикенд първенците приключиха 0:0 като посетител на " Уфа ", само че съгласно всички анализатори в Русия Попов се е показал на равнище.

" Цифрите потвърждават, че българинът беше най-хубав за своя тим в мача. Макар че " Спартак " не съумя да победи " Уфа ", Попов няма от какво да се срами в играта си. Българинът даде 7 основни паса, които доведоха до голови положения за отбора му. Постоянно изостряше играта и при първа опция стреляше. Статистиката сочи, че нито един различен футболист на " Спартак " не е играл повече с топката в половината на " Уфа " от Попов ", пишат в Русия.

Според авторитетното издание " Советский спорт " водачът на националния тим стартира мощно сезона макар упоритите спекулации за негов трансфер през лятото. Попов е корав титуляр в схемата на треньора Масимо Карера.

От началото на сезона първенецът " Спартак " още няма победа, като записа две равенства. Идния понеделник Попов и отборът му се изправят против " Краснодар " в първия дуел на своя " Арена Откритие ".

Преди да подпише със " Спартак ", българинът игра точно за " Краснодар " сред 2012 и 2015 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР