Българският лекарски съюз и Министерството на здравеопазването поздравиха медиците, работещи

...
Българският лекарски съюз и Министерството на здравеопазването поздравиха медиците, работещи
Коментари Харесай

БЛС и министърът с поздравления за Бабинден

Българският лекарски съюз и Министерството на здравеопазването поздравиха медиците, работещи в региона на акушерството и гинекологията.

„ Бъдете здрави, щастливи, придружени от любов и топлина! Нека бъдат леки и изпълнени с позитивни страсти работните Ви дни, а любовта и старанията, които влагате в специалността си бъдат високо оценени с почитание и любов. Бъдете мощната опора на дамите и положителни орисници на новородените! “, написаха от Лекарския съюз.

„ Днес честваме раждането на новия живот, който се появява на белия свят с помощта на Вашия труд. За мен е чест, че имам опцията да Ви изкажа уважението си за напъните, които полагате, с цел да има повече здрави бебета в нашата страна. Посветени на идеята да дарявате живот, със своите „ златни “ ръце, Вие сбъдвате фантазията на доста български двойки – да станат родители. Затова се уповаваме на Вашия опит и професионализъм, които потвърждавате всеки ден.

Вярвам, че без значение от злободневните провокации, пред които се изправя обществото ни, ще продължите да бъдете все по този начин всеотдайни в грижите за здравето на майките и техните новородени деца.

Пожелавам Ви още доста признателни пациенти и високо публично самопризнание “, се споделя в приветствения адрес на министър Хинков.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР