Българският футболен съюз се присъедини към усилията за набиране на

...
Българският футболен съюз се присъедини към усилията за набиране на
Коментари Харесай

БФС подкрепи кампанията в помощ на 8-годишния Алекс Кормушев

Българският футболен съюз се причисли към напъните за набиране на средства за 8-годишния Алекс Кормушев, диагностициран с тежко заболяване и нуждаещ се от незабавно лекуване в чужбина.

Алекс е възпитаник в столичното 64 ОУ „ Цар Симеон Велики “ и страда от глиобластом – четвърта степен (много инвазивен глиален тумор). За страдание хирургическа намеса не е допустима, а е небходимо да се пристъпи към серия от химиотерапия и протонна терапия в Германия.

Скъпоструващото лекуване е непостижимо за фамилията на Алекс, което се обърна с зов за съпричастност посредством Българския футболен съюз към всички членове на българското футболно семейство.

Нека дружно да помогнем на лъчезарния Алекс да се завърне в учебно заведение измежду своите другари!

Средства за лекуването на Алекс се набират по банков път или посредством Revolut*:

IBAN към сметка: BG05 UNCR 7000 1525 2090 65

Титуляр: Алекс Ангелов Кормушев

Банка: UniCredit Bulbank

Revolut: 0886 777 555

*Всеки, който желае да помогне за лекуването на Алекс, може да го направи и посредством кутията за дарения, която ще бъде сложена в Национална футболна база „ Бояна “ по време на най-масовия детски шампионат в столицата „ Купа София “. Надпреварата, която за следващ път ще се провежда със съдействието на Българския футболен съюз, ще се организира сред 23 и 26 февруари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР