Българският футболен съюз постигна договорка с фирма Алнед Медикал, представител

...
Българският футболен съюз постигна договорка с фирма Алнед Медикал, представител
Коментари Харесай

Националните ни отбори ще разполагат с модерна апаратура за възстановяване

Българският футболен съюз реализира сделка с компания " Алнед Медикал ", представител на международния водач в спортната рехабилитация Chatanooga, за обезпечаване на най-модерната инсталация за възобновяване за потребностите на националните ни тимове по футбол, похвалиха се от БФС на формалния си уебсайт.

Ето какво написа още:

" Лично президентът Борислав Михайлов се увери в качествата на продуктите, предоставени от притежателите на компанията Мартин и Виктор Недялкови, като оборудването включва четири апарата за оздравителен лимфдренаж Normatec, апарати за перкусионна терапия Hypervolt, както и масажни топки на обща стойност към 30 хиляди лв..

Рехабилитационните средства бяха тествани и от лекаря на мъжкия народен тим доктор Бисер Бочев, както и от основния кинезитерапевт на представителните ни гарнитури Никола Изполджийски. Възстановителната инсталация ще бъде разполагаем на медицинския щаб и футболистите на България " А " от старта на подготвителния лагер за идните другарски дуели против Словакия, Русия и Франция при започване на месец юни ", оповестяват от пресцентъра на футболния ни съюз.
 Димитър Костадинов пропуща идните контроли на националния тим
Димитър Костадинов пропуща идните контроли на националния тим

Контузи се в мача против Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР