Българският футболен съюз обяви ниски цени за 1/2-финалния мач между

...
Българският футболен съюз обяви ниски цени за 1/2-финалния мач между
Коментари Харесай

БФС пусна евтини билети за плейофа за Евро 2020

Българският футболен съюз разгласи ниски цени за 1/2-финалния мач сред България и Унгария от плейофите в Лигата на нациите за лъчение на последните четири финалиста на Евро 2020. Двубоят е на 26 март 2020 година от 21:45 ч. на националния стадион " Васил Левски " в София, а от футболната централа пуснаха пропуските в продажба повече от три месеца по-рано.

Цените са както следва:

Сектор А - 20 лева

Сектор В - 15 лева

Сектори Б и Г - 10 лева

ВИП 1 категория - 100 лева

ВИП 2 категория - 50 лева

БФС и формалният му сътрудник " Виваком " не престават и самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родители да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му стойност за централната естрада (20 лева.) и има право да заведе до три малолетни лица (до 14 г.) против спомагателни 2 лева на пропуск.

Засега билетите се продават единствено онлайн на уеб страницата на Eventim.bg, а когато датата наближи, останалите бройки ще бъдат пуснати на касите на Националния стадион и в комерсиалната мрежа на разпространителя. Надеждата на БФС е да бъдат продадени всички към 42 000 пропуща.

Победителят от мача сред България и Унгария ще се изправи пет дни по-късно (31 март) против спечелилия от двойката Исландия - Румъния в решителен мач за класиране на европейското състезание (12 юни - 12 юли 2020 г.). Ако " лъвовете " завоюват първата среща, втората още веднъж ще е в София.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР