Българският футболен съюз (БФС) и Професионалната футболна лига обявиха новия

...
Българският футболен съюз (БФС) и Професионалната футболна лига обявиха новия
Коментари Харесай

Купата на България има генерален спонсор

Българският футболен съюз (БФС) и Професионалната футболна лига оповестиха новия общоприет спонсор на шампионата за Купата на България.

Това е компания за онлайн залагания. Договорът сред двете страни е за период от 5 години.

" Приветствам в огромното футболно семейство на БФС. Смятам, че Купата на България постоянно е била забавна с непредсказуемостта си. Мисля, че това ще е едно положително партньорство, от което ние в бъдеще ще виждаме резултати. Пожелавам триумф на тимовете, които продължава присъединяване си в шампионата тази година ", сподели техническият шеф на БФС Георги Иванов.

" От доста години шампионатът няма спонсор. Затова би трябвало сме удовлетворени, че една нова копания се включва и то със съществени упоритости във втората по значителност футболна конкуренция в България след шампионата.  Положителното е в разнообразни аспекти за мен. От една страна това демонстрира, че ползата към българския футбол е задоволително огромен. Има интерес от рекламодатели и телевизионни фенове. Ако решим главния си проблем, който е най-трудно решим и е обвързван с вложения на страната и общините – базата, стадионите, тогава сигурно ще забележим повече хора и на стадионите, които ще отидат там със фамилиите си. Това е най-големият проблем, по който би трябвало да се работи ", разяснява основният управител на Професионалната футболна лига Атанас Караиванов.

" В последните месеци прави усещане навлизането на нови спонсори в тимовете. Нещата са свързани. Нова Броудкастинг Груп към този момент осма година е сътрудник на футбола и излъчва всички мачове от шампионата и обръща внимание на шампионата за Купата на България. За Втора лига в близко бъдеще също ще има вести. Средствата за футбола във връзка с телевизия и реклама се генерират от Нова Броудкастинг Груп. Тази година има увеличено възнаграждение на тимовете, участници в шампионата за Купата на България от 25 % общо. Не разясняваме тъкмо систематизиране. Досега наградният фонд на финала беше 50 хиляди лв. за двата тима, като единствено телевизионните мачове се заплащат и тимовете са доста удовлетворени от това, което получават. Мисля, че на един идващ стадий, ще може да се разгласи тъкмо какво ще съставлява тази година наградният фонд, само че е залегнало най-малко нарастване с 25 % ", добави Караиванов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР