Българският футболен национал Илиан Илиев-младши направи дебют за сезона в

...
Българският футболен национал Илиан Илиев-младши направи дебют за сезона в
Коментари Харесай

ДОБРА НОВИНА! Илиан Илиев се върна в игра

Българският футболен национал Илиан Илиев-младши направи дебют за сезона в кипърското състезание след дълго лекуване на травма. Бившият халф на Черно море влезе като запаса през второто полувреме при равенството 1:1 на първенеца Аполон (Лимасол) като посетител на Олимпиакос (Никозия) в среща от осмия кръг.

Българинът се появи на терена в 60-ата минута на мястото на Багали Дабо. Илиев получи фрактура на петата метатарзална костица на лявото стъпало през юли, само че към този момент е здрав и още веднъж е разполагаем на испанския старши треньор Давид Катала. Това е отлична вест за националния селекционер Младен Кръстаич. Сърбинът сподели, че прави уверено подмладяване на състава с надарени футболисти и сигурно Илиев-младши влиза в проектите му.

Йоанис Питас даде задатък на гостите в 83-тата минута, само че Олимпик Никозия изравни с попадение от дузпа на Вилде-Доналд Герие в осмата минута на добавеното време. Аполон е на трето място в класирането с 15 точки, до момента в който Олимпик Никозия заема 13-а позиция с 5 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР