Българският футбол ще заспи своя зимен сън съвсем скоро, а

...
Българският футбол ще заспи своя зимен сън съвсем скоро, а
Коментари Харесай

Орли срещу орлета: Първият срещу предпоследния в efbet Лига

Българският футбол ще заспи своя зимен сън напълно скоро, а последният по първичната стратегия кръг от родната Лига е сегашният 19-и. Той пък ще завърши с привидно превдварително решен конфликт сред първенеца и хегемон в последните години , който комфортно се е настанил на върха и през тази акция, и завърналия се в елита с огромни очаквания Пирин (Благоевград), който обаче съществено разочарова и заема предпоследната позиция във краткотрайното класиране.
След ЦСКА: Пирин желае да спре и Лудогорец
Двубоят сред " орлите " и " орлетата " ще се състои в Разград и ще се организира в понеделник (13 декември), като ще стартира в 16:30 часа. Все отново Станислав Генчев би трябвало да има едно на разум, защото след раздялата с Уорън Фийни съперникът му записа тъждество против втория ЦСКА. Коефициентът на efbet за второ следващо сензационно реми в мач на " орлетата " е 5,75, до момента в който техен триумф е оценен на 12,00. Победата за домакина пък е със ставка 1,18.

Предвид обстоятелството, че Лудогорец е на огромната сцена в българския футбол от относително скоро, двата отбора имат общо девет дуела в историята, само че забележете - нито един път Пирин не е печелил, а на всичкото от горната страна единствено два пъти не е губил, добирайки се до тъждество.

Единствен е казусът, в който не пада гол в дуела, а коефициентът и този път това да се случи - прецизен резултат 0:0, е 23. В останалите осем конфликта са паднали общо 27 гола, което прави приблизително по 3,3 попадения на мач. Ставката този път головете в техен дуел да са над 3,5 е 2,30, до момента в който за под 2,5 гола в срещата е 2,75.
Пирин не се оправя против Лудогорец... само че вкарва
Любопитното е, че макар невъзможността на Пирин (Благоевград) да окаже по-сериозна опозиция на мощния си противник, " орлетата " въпреки всичко означават голове в тяхната врата. След като в първите им две срещи (през 2015 година) не съумяват да го сторят, в идващите седем означават пет, като по този начин са вкарвали в над половината им директни мачове (в пет са вкарали, в четири не са).

При срещата им шестия кръг от този сезон, която бе първа от четири години насам поради отсъствието на Пирин (Благоевград) от елита, " орлетата " даже поведоха вкъщи с гол в четвъртата минута, само че в последна сметка бяха обърнати и изгубиха с 1:3. Коефициентът на и в този случай да има гол/гол е 2,20, до момента в който за няма гол/гол е 1,75.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР