Българският фонд Sofia Angels Ventures участва в инвестиционния рунд с

...
Българският фонд Sofia Angels Ventures участва в инвестиционния рунд с
Коментари Харесай

Румънската онлайн общност Undelucram с присъствие в България като Kaderabotim.bg с финансиране от 1 млн. евро

Българският фонд Sofia Angels Ventures взе участие в капиталовия рунд с 400 000 евро

 
-->
Undelucram, най-голямата онлайн общественост на чиновниците в Румъния, която участва и в България със своята платформа Kaderabotim.bg набира рисково финансиране в размер на 1 млн. евро. Тя ще употребява средствата за интернационалното си разширение, както и за развиването на собствен личен изкуствен интелект. В капиталовият рунд вземат участие българският фонд Sofia Angels Ventures с 400 000 евро, румънският фонд GapMinder с 200 хиляди евро, а останалите 400 хиляди евро компанията набира посредством европейската платформа за споделени вложения в софтуерни започващи компании SeedBlink.

Undelucram е районна мрежа от онлайн платформи за създаване на работодателска марка и за набиране на личен състав, която е учредена от бизнесмена Костин Тудор. Тя дава информация за разнообразни компании – какви са заплатите, обществения пакет от придобивки за служащите и по какъв начин се организират интервютата за работа в тях и други

Платформата има над един милион районни консуматори и възнамерява да доближи 4,5 милиона до края на 2024 година. Също дотогава управлението си е сложило за цел да разгърне продажбите си в седем страни.

Операции в 14 страни. През тази година компанията стартира разширение в Азия и Африка

Undelucram стартира да се уголемява районно през 2019 година, а от тази година има интервенции отвън Европа – в Азия и Африка. В момента платформата оперира в 14 страни – Румъния, България, Унгария, Гърция, Украйна, Молдова, Чехия, Полша, Мароко, Тунис, Алжир, Египет, Саудитска Арабия и Обединените Арабски Емирства. Във всяка една от тях онлайн платформата действа на локалния език и се преценява с особеностите на локалния пазар на труда.

Мрежата работи по business-to-business модел, който включва годишни абонаменти, ориентирани към построяването на работодателска марка, както и към набирането на личен състав. Платформата е основана на логаритми за машинно образование и систематизирани потребителски данни, които съпоставят ползите на претендентите на пазара на труда с тези на работодателите.

“Нашият план и бъдещите ни проекти оказват помощ и занапред ще способстват за прозрачността на интернационалния пазар на труда. Разглеждаме инвестицията в Undelucram като избор на доверие, който още един път удостоверява възходящата посока на развиване на компанията ни. Каня евентуалните вложители, които желаят да усилят оптимално облагите си и в това време да допринесат за по-справедлив и уравновесен пазар на труда, да вземат участие в този нов кръг, открит от Seedblink, за развиването на нови технологии и консолидиране на интернационалната ни агресия “ – декларира Костин Тудор, създател и основен изпълнителен шеф на платформата.

“Undelucram е основал доста скалируем модел на напредък в региона на платформите за човешки запаси, при който работодателите и чиновниците разполагат с нов метод да се ангажират транспарантно и да дават отговор на своите потребности. Екипът има мощна експертиза в сфери като цифровия маркетинг, технологиите и човешките запаси, доста положителни управителни умения, отдаденост и блян да се учи и да напредва бързо. Вярваме, че тази опция за инвестиция може да обезпечи добра възвръщаемост, както и че проектът за продажбите е доста реален и подхожда на развиването на пазара “ – показва от своя страна Милен Иванов, ръководещ сътрудник в Sofia Angels Ventures.

“Добрите резултати и екипът са повода още веднъж да сме с Undelucram, за която сме уверени, че може да промени пазара на труда посредством бистрота. За нас е от значително значение също и визията на управлението за интернационална агресия и през последните три години Undelucram направи страхотни стъпки отвън Румъния “ – споделя Серджиу Рошка, сътрудник – създател на GapMinder.

“Като вложители в технологии, ние видяхме по какъв начин генерираното от потребителите наличие трансформира някои от най-зрелите промишлености и Undelucram има решение, ориентирано към доста огромен пазар в област, останала недокосната от огромните играчи. Undelucram построи стабилен бизнес, който е в добра позиция занапред да въздейства и да подтиква пазара на онлайн набиране на личен състав и създаване на работодателска марка. Ние сме разчувствани да подкрепим техния нов кръг от финансиране през SeedBlink благодарение на нашата общественост от самостоятелни вложители ” – показва от своя страна Андрей Дудоа, ръководещ сътрудник на SeedBlink.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР