Българският бизнесмен Костадин Хаджииванов - Коце Маца живее съвсем свободно

...
Българският бизнесмен Костадин Хаджииванов - Коце Маца живее съвсем свободно
Коментари Харесай

Коце Маца забелязан в Солун!

Българският предприемач Костадин Хаджииванов - Коце Маца живее напълно свободно и без да се укрива, в гръцкия град Солун. За това свидетелстваха очевидци.

Преследваният дълги години от управляващите някогашен футболен необут явно към този момент не се тормози да се демонстрира на обществени места. Оказва се, че от много години насам Коце Маца обитава край крайбрежията на Бяло море, единствено на стотина километра от родния си град Петрич и на 300 км от столицата София. Бизнесменът се разхождал изцяло умерено, а доста постоянно посещавал еднакъв скъпарски рибен ресторант в Солун.

Хаджииванов не криел охолния си метод на живот в южната ни съседка, където явно не е преследван от закона. Той даже се е виждал с известни хора от футболните среди у нас, само че срещите са ставали на гръцка земя, написа „ България Днес “.

Според разнообразни информации от време на време предприемачът даже се прибирал скрито до Петрич. Проблемите на Коце Маца стартират през 2008 година, когато съдът в немския град Аугсбург го признава за отговорен по обвиняване в укриване на налози. Негови тирове са изловени да транспортират цигари без бандерол. Той по този начин и не влиза в пандиза, а се отървава с условна присъда.

След това Хаджииванов изчезва и никой не знае къде се намира. Сочен е за един от тарторите на проведена група за черно тото, обвързвана с манипулиране на футболни мачове.

У нас страната си търси от Коце Маца неплатени налози в размер на над милион и триста хиляди лв., а ГДБОП го проверява за пране на пари. Установено е, че в България Хаджииванов има десетки недвижими парцели, скъпи копи и дялове във компании, оценени на няколко милиона лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР