Българският артист записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за

...
Българският артист записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за
Коментари Харесай

Община Видин подкрепи инициативата на популярния български DJ и продуцент Diass

Българският актьор записа епизод 3 на своята музикално-културна идея за събития „ SACRED SECRET ” на именитата цитадела Баба Вида в град Видин . Община Видин и „ Евент Мастърс ” поддържаха концепцията за реализирането на плана и са главен сътрудник на музикалния лейбъл „ DJ UNIVERSE “ за реализирането на продукцията.

„ SACRED SECRET ” е музикално-културна идея за събития за разпространение на България и нейните единствени по рода си естествени местности и културно-исторически монументи. Музикалното събитие мина под формата на диджей-сет онлайн на известния български DJ и продуцент Diass , като стиловата устременост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно претекстове и вокали.

По време на осъществяването, събитието се записа с 4 професионални камери от разнообразни гледни точки, 1бр. камера в придвижване и 1бр. дрон , който снима протичащото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на Баба Вида.

Времетраенето на видео продукцията е към 70 минути . След обработка и разбъркване на сета, видеоклипът, ще се употребява за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, по този начин и на творчеството на Diass.

Готовият видеосет ще се разпространява в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass .

„ Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и желаят да разпространяват всичко красиво и българско, желаеме сърдечно да благодарим на нашите сътрудници – Община Видин, в лицето на кмета доктор Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа зад реализирането на трети епизод на „ Sacred Secret ” – Крепост „ Баба Вида ” в гр. Видин ” , изрекоха своята признателност DJ Diass и Теди Джорджо.

Ексклузивни фрагменти на запалилия се тир, блокирал придвижването сред Видин и Монтана

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР