Българският арбитър Атанас Върбанов получи изключително престижен наряд да ръководи

...
Българският арбитър Атанас Върбанов получи изключително престижен наряд да ръководи
Коментари Харесай

Български съдия ще ръководи първия сблъсък от финала за Купата на CEV

Българският съдия Атанас Върбанов получи извънредно влиятелен наряд да управлява първия заключителен плейоф сред италианският Модена и белгийският Рьозеларе от втория по мощ европейски клубен шампионат по волейбол - Купата на CEV.

Върбанов ще бъде основен арбитър на първия конфликт сред двата отбора, който ще се организира на 29 март (сряда) в Италия. Реваншът пък ще бъде седмица по-късно в Белгия.

Съставът на Модена доближи до този конфликт, откакто в полуфиналите записа две победи с 3:1 и 3:2 против полския Скра Белхатов.

В същото време пък Рьозеларе надигра трагично италианския Пиаченца, като двата отбора си размениха по един триумф, само че в последна сметка белгийския отбор продължи напред след " златен " гейм, в който се наложи с 15:12 точки.

Любопитното е, че Рьозеларе стартира този си сезон с присъединяване в най-престижния европейски клубен шампионат Шампионската лига, само че откакто белгийците останаха на 3-то място в своята група трябваше да продължат в конкуренцията за Купата на CEV.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР