Българският ансамбъл по художествена гимнастика не участва на Световната купа

...
Българският ансамбъл по художествена гимнастика не участва на Световната купа
Коментари Харесай

Раева обясни защо Ансамбълът по художествена гимнастика не участва на Световното в Баку

Българският отбор по художествена гимнастика не взе участие на Световната купа в Баку този уикенд , защото не е получил покана от уредниците, само че повода е организационно неразбирателство , разкри президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

" Според нововъведеното предписание за присъединяване на международни купи и неучастието на ансамбъла ни на международното състезание в Япония, БФХГ би трябвало да получи публична покана от ФИГ, откакто страната хазаин е написала в периоди такава покана до ФИГ за присъединяване на българския отбор. Такава покана ние получихме от ФИГ за Атина, за Ташкент и за Пезаро. За Баку не получихме ", уточни в известие на страницата си във фейсбук Раева. 

" За да не се пораждат непотребни погрешни мнения, бих желала да уточня, че връзките сред България и Азербайджан, както и сред мен и Марияна са отлични. В поддръжка на това ще споделя, че тя ми се обади преди дни, с цел да ми изясни, че е станало някакво закъснение и неразбирателство. Уверявам ви, че няма драма и мистериозни връзки. Да пожелаем триумф на Боряна и Ева ", завърши Илиана Раева.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР