Българския национален защитник на Специя Петко Христов изрази разочарованието си

...
Българския национален защитник на Специя Петко Христов изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Петко Христов: Ювентус ни вкара два гола с две атаки

Българския народен бранител на Специя Петко Христов изрази разочарованието си от загубата от Ювентус с 0:2 при гостуването на отбора в Торино.

" Според мен направихме добър мач като тим. Бъркахме в последните 15-20 метра, където трябваше да бъдем по-решителни. Направихме това, което изиска от нас треньорът и го направихме добре. Но Ювентус има огромно качество в офанзива - с две офанзиви ни вкараха два гола. Като тим се справихме, борихме се доста. Сега би трябвало да продължим по този начин и даже още по-добре. Искаме да растем като тим и играчи ", разяснява българинът след мача пред микрофоните на " Скай ".

" На тренировките се готвихме тъкмо по метода, по който играхме, и направихме чудесно първо полувреме. На полувреме в съблекалнята си казахме, че можем да създадем освен това. На терена усещахме, че сме равни с Ювентус и даже заслужавахме да спечелим точка. Добри бяхме, само че Ювентус затвори мача с две-три офанзиви ", съжалява Христов.

Той приказва и за удара в главата, който получи на от Ферари на мача със Сасуоло в предходния кръг.

" Сега съм по-добре. Когато получих удара, бях зле за ден-два. Но когато има подобен мач, излизах на терена, без да мислиш за друго ", сподели още българският бранител на Специя.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР