Българските звезди демонстрират различни вкусове спрямо облеклото си, а някои

...
Българските звезди демонстрират различни вкусове спрямо облеклото си, а някои
Коментари Харесай

Ето кои са най-стилните и добре облечени българки

Българските звезди показват разнообразни усети по отношение на облеклото си, а някои страдат от тотална липса на усет за жанр. Избраха 10-те фешън икони – дами в България, които умеят да съчетават разнообразни тоалети в един аутфит, а с класацията несъмнено и вие ще се съгласите.

Ето по какъв начин вестник "Шоу " подреди най-стилните дами.

Най-стилната българка е Галена. Топ звездата постоянно се е отличавала с автентичен метод, както в музикално, по този начин и във образно отношение. Неслучайно тя е притежател на многочислени награди, свързани с стилните й превъплъщения. Нейни сътрудници от музикалния отрасъл признават, че тя постоянно е успявала да бъде предвестител на новите трендове и трендове у нас, а стилът й несъмнено е ослепителен и запаметяващ се. Тя е рекламно лице на италианска и американска фешън линия. А Филип Плейн повери на нея да изпее ария за него и работата му, а във видеото й даде да се снима с последната му сбирка за сезона. Галена има и фешън линия, по чиито облекла работи със стилиста си Добромир Киряков и дизайнера Борче Ристовски.

Мая Манолова е на втора позиция. Ето какво написа на формалната й страница в мрежата: "Нейна уязвимост са модата и облеклата. Обича да е стилна, със скъпи облекла и обувки. Стандартът й не се е трансформирал откогато работи в Народното събрание – най-често избира българското качество ". Саката са й на фундамент и доста държи на тях.

Веднага след нея е Цветелина Янева, която също постоянно се е отличавала със жанр и класа. Никога не си е разрешила да бъде пошла, а тоалетите й провокират удивление измежду нейните почитатели, че даже и колежки. С помощта на стилиста си Добромир Киряков тя съумява постоянно да бъде измежду най-класните в сектора. Гардеробът й е цялостен с марки на международни дизайнери.

Юлияна Дончева е една от най-стилните дами в България и за нея годините в действителност са просто цифра. От дълги лета тя буди удивление и безукорен усет. „ Предпочитам панталон с по-спортно или публично сако, защото се усещам по-свободна. Полите и роклите също имат своя сексапил и преимущества, само че ме лишават от чувството за повече независимост при придвижване “, акцентира тя.

Мария Илиева е на пето място. Тя избира комфорта на безгрижните, стрийт дрехи, а от друга – внася класа и грациозност във визията си с красиви рокли, които обича да съчетава с обувки на висок ток. Ако й хареса дадена дреха, Мария не държи да е маркова. Женствените кройки с гол тил или надълбоко деколте извънредно доста й отиват.

Веднага след нея е Лили Иванова. Нейният жанр постоянно е бил строго формален със смели детайли на фриволност, само че в границите на допустимото. Лили е избирана за „ Модна икона на годината “. Любимият й цвят по отношение на обличането е черният.

Наталия Гуркова е постоянно лице в качеството си на посетител, жури или специалист на фешън и всемирски събития. Мис България 1998 в никакъв случай не е изневерявала на стила си и постоянно прави усещане с безупречния си външен тип и добре селекциониран до най-малките елементи стайлинг. Дългите рокли са нейна запазена марка, изключително на вечерни коктейли и всемирски събития.

Николета Лозанова е друга фешън икона, позната сносно на всички с усета си. Ни Ло се облича по финален вик на модата, а от време на време самата тя задава каква да бъде модата. Любител е на международни марки, като предимство има дизайнерът Филип Плейн.

В дрешника на Алисия участват доста скъпи облекла на международни дизайнери. „ Като всяка жена обичам да се грижа за външния си тип, да се обличам и да наподобявам добре. Но не повеждам доклад какъв брой тъкмо са ми роклите, тъй като в никакъв случай не съм парадирала с броя на облеклата, обувките и чантите си, нито с марките им. Споменавала съм ги единствено когато е ставало на въпрос за реклама “, споделя певицата.

Диана Любенова също има в сбирката си премия за „ Модна икона на годината “. Гардеробът й постоянно е впечатлявал с изтънченост и жанр. Не инцидентно прожекторите се насочват към нея по време на всяко светско събитие, игнорирайки останалите известни персони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР