Българските пенсионери нямат вина, че управляващите могат толкова и издишат

...
Българските пенсионери нямат вина, че управляващите могат толкова и издишат
Коментари Харесай

Стойнев: Пенсионерите нямат вина, че управляващите могат толкова

Българските пенсионери нямат виновност, че ръководещите могат толкоз и издишат в политиката за приходите. Това сподели от трибуната на Народното събрание заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев в декларация от името на група. „ В сряда ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ гласувахме за предлагането на ГЕРБ и Обединени патриоти за нарастване на минималната пенсия “, сподели Стойнев. „ Подкрепихме ви поради хората, нашите майки и татковци, които са строили тази страна, макар че вие гласувахте срещу предлагането на „ Българска социалистическа партия за България “ за преизчисляване на пенсиите “, сподели Стойнев и добави, че това предложение е щяло да отстрани несправедливостта сред старите и новоотпуснатите пенсии.

„ Разликата сред вашето и нашето предложение е безпределно ясно. Вашето е елементарно решение с незначителен и спорен резултат. Подкрепя тези, които са били минимум правилни към осигурителната система “, съобщи Стойнев.

По думите му е ужасно, че ръководещите не мислят за цялостна политика за приходите. „ Колеги за няколко минути се абстрахирайте, че сте ръководещи. Помните ли по какъв начин в предизборната акция обикаляхте страната с обещания за минимална пенсия от 300 лева и за преизчисляване на всички пенсии “, сподели той и уточни, че през днешния ден ръководещите към този момент са не запомнили за обещаното. Според него най-страшното нещо в политиката е да лъжеш и да не спазваш обещанието си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР